Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Acoperitori maneci / pantofi

Cotiere de unica folosinta sau acoperitori de maneci, cum mai sunt denumite, sunt concepute pentru a proteja bratele lucratorului, pentru a oferi protectie care umple golul dintre manusi si imbracaminte sau creeaza o protectie suplimentara asupra acestor articole. in industria de prelucrare a alimentelor, cotierele din polietilena sunt o alegere buna pentru a proteja manecile halatului de murdarie dar si pentru protectia si igiena produselor alimentare.

MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.