Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

​Bonete de bucatar

11,55 Lei
(13,74 Lei Cu TVA)
4T00200-D
in stoc
+

Boneta de bucatar
Bonete de bucatar, model universal, din tercot, completeaza perfect tinuta de bucatar sef din restaurante, sau poate fi folosita ca material promotional prin personalizare realizata prin broderie, serigrafie sau transfer termic.
Caracteristici boneta bucatar:
- cu pliuri
- banda lata de aprox. 8 cm
- prevazuta cu arici pentru reglarea circumferintei
Culoare: ALB

Bonetele de bucatar pentru personalul din restaurante, fast-food uri, bucatarii.. sunt de obicei cerute in scopuri sanitare dar si estetice.
Cu aceaste bonete de bucatar, bucatarii dvs. vor arata profesionisti, respectand standardele de sanatate si protectie ale industriei alimentare.
Completati aspectul dvs. profesional cu aceste bonete de bucatari

Produse similare

MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.