Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Bonete de unica folosinta

Bonetele bufante de unica folosinta sunt o modalitate comfortabila si ieftina de a va acoperii parul in timpul procesarii sau manipularii alimentelor.
Fie ca lucrati sau oferiti servicii in industria alimentara, bonetele de unica folosinta sunt esentiale pentru lucratori.
Acestea sunt confectionate din material netesut, lasand pielea capului sa respire.
Bonetele de unica folosinta sunt recomandate in toate domeniile di industria alimentara: restaurante, procesare alimente, fast-food, catering....etc

MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.