​Cei mai buni detergenti industriali pe care ii poti utiliza in industria HORECA

04/12/2019

Cei mai buni detergenti industriali pe care ii poti utiliza in industria HORECA
Lucrezi in domeniul industrial? Inseamna ca ai un program de munca foarte solicitant si iti desfasori activitatea intr-un spatiu destul de intins, de care trebuie sa te ingrijesti in permanenta. Chiar daca exista o echipa de curatenie care vine in fiecare zi si igienizeaza spatiul, curatenia incepe cu tine, pentru ca esti direct responsabil de spatiul tau de lucru. Pentru a putea munci intotdeauna in cele mai bune conditii, trebuie sa stii care sunt detergentii industriali care te pot ajuta sa obtii rezultatele dorite pe termen lung. Descopera in randurile urmatoare care sunt produsele de care ai nevoie pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor!
Detergenti de rufe
In industria HORECA, foarte important este modul in care se simt oaspetii: daca beneficiaza de o experienta care le aminteste de ceea ce inseamna ,,acasa”, deja le-ai castigat increderea. Alege cu atentie produsele pe care le folosesti pentru spalarea hainelor, dar si pentru spalarea lenjeriilor de pat, astfel incat in fiecare incapere sa fie un parfum placut!
Detergent rufe pudra Sano Maxima Javel 1,25 kg – 35 spalari
Cu efect sporit pentru indepartarea petelor dificile, detergentul de rufe tip pudra de la Sano este o alegere excelenta, mai ales atunci cand vrei sa ai din nou rufe curate, fara urme pe ele. Poti utiliza acest produs atat pentru rufele albe, cat si pentru cele colorate. Detergentul este antibacterial, adaugand un plus de oxigen activ rufelor pe care le speli. Mai exact, detergentul distruge germenii, asigurand de fiecare data o spalare igienica, oferind totodata hainelor o prospetime excelenta!
Dasil – detergent automat cu anticalcar, 2kg
Dasil este un detergent automat cu anticalcar, cu ajutorul caruia poti combate in mod eficient murdaria, oferind totodata rufelor o aroma parfumata de flori. Mai mult, cu ajutorul acestui produs ai capacitatea de a proteja masina de spalat, intrucat este realizat pe baza unei formule care are grija de componentele aparatelor electrocasnice. Folosind pe termen lung detergentul Dasil, vei putea oferi oaspetilor o experienta placuta si interesanta de fiecare data!
Detergenti universali
Pe langa faptul ca trebuie sa te preocupi de spalarea rufelor si a lenjeriilor de pat, atunci cand faci curatenie ai nevoie de detergenti universali, cu ajutorul carora sa poti curata toate spatiile din incaperile pe care le pregatesti pentru oaspeti.
Detergent lemn parchet Asevi 950 ml
Ideal pentru curatarea lemnului, detergentul Asevi este o solutie concentrata pe care o poti folosi atunci cand speli pardoseala, usile si dulapurile, dar si mobila de lemn. Mai mult, cu ajutorul acestui produs vei obtine un strat protector si stralucitor, datorita caruia elementele de mobilier din fiecare incapere vor deveni mai rezistente in timp.
Detergent spalare vase Davera
Oaspetii isi doresc sa aiba parte de mancare delicioasa, pe care sa o serveasca din vase curate, bine igienizate. Ofera-le posibilitatea de a avea experienta dorita si foloseste detergentul de vase de la Davera. Acesta are un parfum foarte placut si, in acelasi timp, are o putere excelenta de spumare, spalare si degresare, lasand farfuriile de toate tipurile foarte curate. Tine cont de faptul ca detergentul este recomandat doar pentru spalare manuala si ca o cantitate mica este suficienta pentru spalarea a unui numar mare de vase.
Detergenti industriali
Detergentii industriali iti sunt adjuvanti de nadejde atunci cand faci curatenie, atat prin faptul ca sunt realizati pe baza unor formule atent gandite, cat si pentru ca vin in cantitati suficient de mari, astfel incat sa nu fii nevoit sa mergi la cumparaturi in mod frecvent. Poti alege detergenti pentru toate tipurile de suprafete, in functie de spatiile pe care trebuie sa le cureti.
Detergent dezinfectant pentru curatarea diverselor suprafete Asevi Ponkit DES
Ideal pentru degresarea suprafetelor line de grasime si murdarie, detergentul dezinfectant de la ASEVI este unul dintre produsele pe care trebuie sa le ai atunci cand lucrezi in industria HORECA. Lichid, hipoalergenic si cu parfum de citrice, detergentul te poate ajuta sa cureti manual suprafetele de care nu esti multumit si pe care dorsti sa le igienizezi!
Detergent universal baie Davera
Cu ajutorul detergentului universal de baie de la Davera poti indeparta foarte usor toate petele inestetice. Acest produs a fost conceput astfel incat sa iti usureze munca, indiferent daca ai de curatat urmele de rugina, grasimea, mineralele, murdaria de pe suprafetele din ceramica, plastic, inox sau plexiglas!