Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Consumabile service

Industria de automobile lucreaza cu o varietate de lichide pe baza de substante chimice, se lucreaza cu piese si unelte ascutite si periculoase, de aceea trebuie sa alegem cu grija manusile pe care le folosim.
Aici sunt cele mai bune manusi de unica folosinta pentru industria automobilelor.
in calitate de mecanic auto sau lucrator in industria auto, probabil cautati trei avantaje principale in manusile dvs.:
1. Rezistenta la rupere
2. Protectia chimica
3. Nivel ridicat de dexteritate
Manusile din nitril negre, sunt manusi industriale de calitate, mai groase decat o manusa standard de nitril sau latex.
Cu rezistenta sporita la rupere, manusile de nitril negre au o durata mai mare de utilizare, astfel incat sa nu trebuiasca sa schimbati manusile la fel de des in timpul lucrarilor dificile.

1,85 Lei (2,20 Lei Cu TVA)
13,90 Lei (16,54 Lei Cu TVA)
9,79 Lei (11,65 Lei Cu TVA)
3,40 Lei (4,05 Lei Cu TVA)
2,40 Lei (2,86 Lei Cu TVA)
3,05 Lei (3,63 Lei Cu TVA)
35,00 Lei (41,65 Lei Cu TVA)
48,00 Lei (57,12 Lei Cu TVA)
48,00 Lei (57,12 Lei Cu TVA)
MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.