Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Cotiere de unica folosinta tip II

8,80 Lei
(10,47 Lei Cu TVA)
COTELA40
Momentan Indisponibil

Cotiere, manecute de unica folosinta tip II
Acoperitori maneci unica folosinta, utilizate pentru protectia echipamentului de lucru.
Pentru prevenirea contaminarii alimentelor si pastrarea echipamentului de lucru curat se recomanda folosirea de cotiere de unica folosinta.
Caracteristici acoperitori maneci de unica folosinta:
- material: LDPE (polietilena, plastic)
- lungime 40 cm; latime 20 cm
- culori: alb, albastru
Mansete de unica folosinta recomandate a fi utilizate in special in domeniile: industria alimentara, procesarea carnii, pictura, gospodarii, clinici veterinare, electronice;
Disponibilitate mansete plastic de unica folosinta:
Ambalaj minim: 100 buc/punga
Pretul este pe punga de cotiere din polietilena; comanda minima este 1 punga.

Cotiere de unica folosinta / acoperitori de maneci

Cotiere de unica folosinta sau acoperitori de maneci, cum mai sunt denumite, sunt concepute pentru a proteja bratele lucratorului, pentru a oferi protectie care umple golul dintre manusi si imbracaminte sau creeaza o protectie suplimentara asupra acestor articole. in industria de prelucrare a alimentelor, cotierele din polietilena sunt o alegere buna pentru a proteja manecile halatului de murdarie dar si pentru protectia si igiena produselor alimentare.


Produse similare

MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.