​Cum alegi degresantii potrivit de utilizat in industria alimentara

06/11/2019

Cum alegi degresantii potrivit de utilizat in industria alimentara
Lucrand in industria alimentara, trebuie sa te asiguri, intai de toate ca iti desfasori activitatea in conditii igienice.
Recomandat este sa acorzi o atentie deosebita curateniei, sa te preocupi in mod permanent de acest aspect si sa tii cont de faptul ca nu poti face aceste lucruri decat cu ajutorul unor produse de calitate.
De exemplu, trebuie sa stii cum sa alegi detergentii ideali, dar si degresantii potriviti, care sa te ajute sa scapi de petele nedorite, dar si de grasimea care se depune imediat pe suprafetele de la locul tau de munca.
Citind acest articol, poti descoperi care sunt detaliile la care sa fii atent cand cauti degresanti buni, dar si cateva tipuri de produse care nu trebuie niciodata sa iti lipseasca!
Ingrediente
Cei mai buni degresanti pe care ii folosesti trebuie neaparat sa contina ingrediente naturale.
Produsele care sunt realizate din ingrediente chimice iti pot afecta nu doar sanatatea, ci si produsele pe care le realizezi in industria alimentara.
Citeste cu atentie eticheta inainte sa alegi un degresant sau altul, iar astfel vei face primul pas catre a lucra intr-un mediu curat, bine igienizat.
Cantitate
Un al doilea aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti degresanti este legat de cantitate.
Avand in vedere ca lucrezi in industria alimentara, inseamna ca iti desfasori activitatea intr-un loc in care se produc alimente la scara mare.
Incaperile in care muncesti sunt, fara indoiala, mult mai mari decat cele de acasa, asa ca trebuie sa alegi doar degresanti in cantitati mari, care sa iti fie suficienti pentru spalari frecvente si indelungate.
De preferat este sa alegi recipiente mari, pe care sa le depozitezi corect si care sa contina solutii de calitate, cu ajutorul carora sa obtii rezultatele dorite.
Produse pe care poti conta!
POLFONS-Gel profesional concentrat degresant si dezincrustant pentru vase arse
Polfons este un degresant concentrat, pe care il poti folosi cu incredere pentru a scapa de arsurile de pe vasele de gatit.
Este vorba despre un produs care a fost conceput cu scopul de a te ajuta sa indepartezi arsurile de pe utilajele din bucatarie, dar si de pe vasele care iti sunt necesare zi de zi.
Hipoalergenic, ideal pentru spalare manual, degresantul cu aroma de citrice te ajuta inclusiv sa iti desfasori activitatea intr-un mediu frumos mirositor.
Ideal este sa alegi produsul in ambalaj de 5 litri pentru o utilizare cat mai indelungata.
Degresant decapant pentru plite la cald si la rece PL-2 PLUS
Pentru ca tu sa poti gati bucate delicioase, ai nevoie de plite mereu curate, care sa te ajute sa iti desfasori activitatea cat mai usor, mai ales daca lucrezi intr-un restaurant sau intr-o cantina.
Degresantul decapant este un produs excelent pentru tine, mai ales ca il poti folosi atat la cald, cat si la rece. Este vorba despre un degresant care elimina grasimile foarte usor, indiferent daca acestea sunt depuse pe fripteuze, cuptoare sau aragaze. Realizat pe baza unei formule inovatoare, degresantul iti permite sa indepartezi extrem de repede crustele de grasimi si sa iti continui munca fara probleme.
Detergent degresant pentru bucatarii Asevi Foragras-5l
Realizat din ingrediente de calitate, detergentul degresant iti este un ajutor de nadejde in bucatarie, atat acasa, cat si in mediul industrial, intrucat te ajuta sa indepartezi grasimile de pe orice tip de suprafata fara sa depui foarte mult efort.
Este vorba despre un produs creat la standarde inalte, tocmai pentru ca meriti sa faci curatenie fara sa aloci ore in sir acestei activitati.
Degresantul de 5 litri este potrivit pentru o utilizare indelungata, fiind o optiune excelenta pentru tine atunci cand nu ai timp sa faci comanda de foarte multe ori si vrei sa fii sigur ca ai toate produsele necesare la indemana.
Tinand cont de cateva elemente cheie referitoare la degresanti, asa cum sunt ingredientele sau cantitatea, te poti aproviziona foarte usor cu produsele care sa te ajute sa lucrezi intotdeauna intr-o bucatarie curata.
Starea de bine incepe intotdeauna cu o atmosfera prietenoasa si primitoare, mai ales atunci cand trebuie sa pregatesti mancare pentru un numar mare de persoane.
Nu lasa grasimea sa stea in calea pasiunii tale pentru gatit si alege sa folosesti intotdeauna degresanti de calitate!