​Dezinfectant multisuprafete Hygienium 500ml

16817
17,25 Lei
(20,53 Lei Cu TVA)
in stoc
+
Livrare
Modalitati de plata
Avantaje
  • — Peste 20.000 clienti multumiti
  • — Notificare SMS
  • — Retur fara probleme
  • — Metode de plata diverse
  • — Oferte speciale

Dezinfectant multisuprafete Hygienium 500ml
Hygienium dezinfectant multisuprafete curata eficient si parfumeaza.
Se utilizeaza in toate domeniile (unitati de industria alimentara, unitati de alimentatie publica, unitati sanitare, crese, scoli, locuinte), unde dezinfecteaza complet orice suprafata sau obiect (gresie, faianta, olita, toaleta, robineti, dus, tastatura, mouse, etc. ).
Utilizați în siguranță produsele biocide. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.
Solutie de curatat si dezinfectat suprafete, care combina o mare putere de curatare cu maxima eficienta bactericida, eliminand 99,9% din germeni si bacterii.
Dezinfecteaza in profunzime toate suprafetele, lasand un parfum proaspat si o senzatie de curatenie extraordinara.
Se poate folosi pe mesele de lucru, chiuvete, obiecte sanitare, cabine de dus, interior si exterior electrodomestice.
Nu pateaza tesaturile si nu afecteaza suprafetele.
TP2 : Produse utilizate pentru dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului și care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale. Sunt în special destinate piscinelor, acvariilor, apelor de bazin sau altor ape; sistemelor de climatizare; și pereților și podelelor din amplasamente private, publice și industriale și din alte amplasamente destinate activităților profesionale.
Produse utilizate pentru dezinfectarea aerului, a apei care nu este folosită pentru consumul uman sau animal, a toaletelor chimice, a apelor reziduale, a deșeurilor de la spitale și a solului.
Produse utilizate ca algicide pentru tratarea piscinelor, a acvariilor și a altor ape și pentru tratarea cu scop curativ a materialelor de zidărie.
Produse utilizate în vederea încorporării în textile, țesături, măști, vopsele și alte articole sau materiale în scopul producerii de articole tratate cu proprietăți dezinfectante.
Prezinta activitate bactericida si fungicida.
Ambalaj: 500 ml

Nici o postare găsită

Ai achizitionat acest produs?

Spune-ne parerea ta pentru a ajuta si alti clienti in luarea unei decizii corecte

Scrie un comentariu
Posibil interesat de
  • Produse noi
  • Cele mai cautate