Imbracaminte de lucru si protectie

Exista doua obiective principale pe care trebuie sa le indeplineasca uniformele de protectie in procesarea produselor alimentare: protejarea purtatorului si protejarea produsului.
Daca incidentele sau contaminarile produse sunt probleme recurente in unitatea dvs., trebuie sa evaluati modul in care sunt tratate produsele dvs.
Pentru a obtine uniforme de lucru care respecta standardele HACCP, uniformele angajatilor dvs. ar trebui sa tineti cont de urmatoarele:
- sorturile de protectie sunt un lucru esential deoarece oferta un plus de protectie atat pentru angajati cat si pentru alimente
- evitati sa aveti buzunare la uniforma de protectie. Acestea permit angajatilor sa stocheze lucruri personale care ar putea contamina produsul
- asigurati-va ca furnizorul de uniforme de lucru, foloseste materiale de calitate. Avand in vedere ca acestea necesita spalari dese, materialul trebuie sa reziste
- chiar daca folosesc bonete din tercot, angajatii din industria alimentara trebuie sa protezeje alimentele cu bonete bufante de unica folosinta, de asemenea. Acestea nu permit firelor de par sa ajunga in alimente.
- cotierele de unica folosinta sunt utile de asemenea pentru protectia manecilor halatului de protectie. Acestea protejeaza atat alimentele cat si lucratorul, oferind totodata un aspect curat

52,00 Lei
(61,88 Lei Cu TVA)
52,00 Lei
(61,88 Lei Cu TVA)
43,00 Lei
(51,17 Lei Cu TVA)
39,20 Lei
(46,65 Lei Cu TVA)
39,20 Lei
(46,65 Lei Cu TVA)
39,20 Lei
(46,65 Lei Cu TVA)
39,20 Lei
(46,65 Lei Cu TVA)
39,20 Lei
(46,65 Lei Cu TVA)
39,20 Lei
(46,65 Lei Cu TVA)
39,20 Lei
(46,65 Lei Cu TVA)
21,85 Lei
(26,00 Lei Cu TVA)
12,60 Lei
(14,99 Lei Cu TVA)
10,92 Lei
(12,99 Lei Cu TVA)
63,00 Lei
(74,97 Lei Cu TVA)
13,00 Lei
(15,47 Lei Cu TVA)
13,00 Lei
(15,47 Lei Cu TVA)
13,00 Lei
(15,47 Lei Cu TVA)
51,00 Lei
(60,69 Lei Cu TVA)
51,00 Lei
(60,69 Lei Cu TVA)
51,00 Lei
(60,69 Lei Cu TVA)
Arata alte 39 produse