Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Manusi de protectie

Orice lucrator care isi desfasoara activitatea in industria alimentara si risca accidentari ale bratelor sau mainilor cat si vatamari ale pielii, necesita manusi de protectie.
Manusile de protectie protejeaza mainile de accidentari sau de efectele diversilor factori de risc in timpul lucrului.

Pentru a determina tipul de manusa de protectie de care este nevoie in desfasurarea unei anumite activitati este necesara identificarea tuturor factorilor de risc ce pot aparea in timpul lucrului.
De aceea, MKD protect va pune la dispozitie, o gama variata de manusi de protectie: manusi antitermice, antichimice, din spalt bovina, manusi cu picouri, din bumbac, manusi sudura...etc

3,75 Lei (4,46 Lei Cu TVA)
12,45 Lei (14,82 Lei Cu TVA)
MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.