Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Manusi industria alimentara

Manusile fabricate din latex, din cauciuc sau din materiale latex-free, cum ar fi manusile de nitril sau de vinil, sunt utilizate in mod obisnuit in industria alimentara si ofera protectie suplimentara, insa exista o serie de variabile care determina eficacitatea lor. Manusile protejeaza mainile de substante chimice daunatoare si de situatii periculoase; protejarea alimentele de contactul direct cu mana; pot fi folosite pentru a acoperi bandaje; pot imbunatati aderenta; si sunt eficiente in prevenirea contaminarii incrucisate.

12,45 Lei (14,82 Lei Cu TVA)
67,50 Lei (80,33 Lei Cu TVA)
3,75 Lei (4,46 Lei Cu TVA)
19,00 Lei (22,61 Lei Cu TVA)
18,00 Lei (21,42 Lei Cu TVA)
27,00 Lei (32,13 Lei Cu TVA)
22,00 Lei (26,18 Lei Cu TVA)
MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.