Manusi industria alimentara

Manusile fabricate din latex, din cauciuc sau din materiale latex-free, cum ar fi manusile de nitril sau de vinil, sunt utilizate in mod obisnuit in industria alimentara si ofera protectie suplimentara, insa exista o serie de variabile care determina eficacitatea lor. Manusile protejeaza mainile de substante chimice daunatoare si de situatii periculoase; protejarea alimentele de contactul direct cu mana; pot fi folosite pentru a acoperi bandaje; pot imbunatati aderenta; si sunt eficiente in prevenirea contaminarii incrucisate.
Cum alegi cele mai bune manusi pentru industria alimentara si pentru ce fel de activitati sunt potrivite
Dacă manipulați sau pregătiți mâncarea, mănușile de unică folosință sunt necesare. Mănușile alimentare vă asigură că alimentele și angajații rămân curați și protejati și oferă o barieră împotriva germenilor. Mănușile alimentare sunt de unică folosință, astfel încât să le puteți arunca după utilizare. Aceste mănuși de unica folosinta sunt perfecte atunci când trebuie să schimbați mănușile des și aveți nevoie de protecție ușoară.
Mănușile din latex vin într-o varietate de dimensiuni, pot fi pudrate sau nepudrate. Pudra ajută la îmbrăcarea ușoară a mănușilor dar sunt persoane alergice la pudra din latex.
Mănușile din latex sunt mai elastice decât nitrilul și mai multă rezistență la perforare decât vinilul. Utilizarea mănușilor de latex nu este recomandată dacă aveți alergie la latex.
Nitrilul este o versiune sintetică a latexului. Mănușile de unică folosință din nitril au o perforare și o rezistență chimică mai mari decât alte materiale. Nitrilul oferă o protecție excelentă împotriva înțepăturilor si tăieturilor. Mănușile de unică folosință din nitril sunt o alegere fantastică pentru industria alimentară. Rezistente,de unică folosință, puteți folosi în siguranță mănuși de nitril în timp ce manipulați alimentele pentru clienți, fabricați alimente într-o fabrică de prelucrare sau chiar pentru a pregăti mâncarea într-un restaurant sau cafenea. Mănuși de unică folosință din nitril sunt utilizate adesea în manipularea alimentelor din cauza posibilelor alergii la latex. Cea mai populară mănușă pentru manipularea alimentelor este fabricată din nitril.
Mănușile de unică folosință din vinil sunt o alternativă bună pentru cei alergici la mănușile din latex sau nu le plac alte tipuri de mănuși. Mănușile din vinil sunt adesea folosite în alimentație, manipularea alimentelor și pregătirea alimentelor. Mănușile de vinil sunt disponibile cu sau fără pudra.

33,00 Lei
(39,27 Lei Cu TVA)
32,00 Lei
(38,08 Lei Cu TVA)
33,00 Lei
(39,27 Lei Cu TVA)
32,00 Lei
(38,08 Lei Cu TVA)
14,00 Lei
(16,66 Lei Cu TVA)
2,32 Lei
(2,76 Lei Cu TVA)
22,00 Lei
(26,18 Lei Cu TVA)
9,23 Lei
(10,98 Lei Cu TVA)
41,50 Lei
(49,39 Lei Cu TVA)
48,00 Lei
(57,12 Lei Cu TVA)
Arata alte 4 produse