Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

​POLFONS-Gel profesional concentrat degresant si dezincrustant pentru vase arse, 5L, Asevi

52,00 Lei
(61,88 Lei Cu TVA)
polfons
in stoc
+

POLFONS-Gel profesional concentrat degresant si dezincrustant pentru vase arse, 5L, Asevi
POLFONS este un detergent-gel profesional concentrat cu efect degresant si dezincrustant special conceput sa elimine cu usurinta arsurile de pe utilajele si vasele din bucatarie.
Este un gel degresant dezincrustant care se utilizeaza in special pentru menaj si ustensile metalice. Indeparteaza cu usurinta grasimea arsa de pe oale, tigai, ceaune, etc.
Este un gel cu efect hipoalergenic, cu parfum de citrice, recomandat pentru spalare manuala.
Produs in Spania.
Ambalaj: 5L.

MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.