​Produse SANO Maxina capabile sa te rasfete

21/11/2019

Produse SANO Maxina capabile sa te rasfete

Gasirea detergentului potrivit pentru masina de spalat rufe este o parte importanta a procesului de pastrare a igienei intr-o familie. Dar, atunci cand trebuie sa alegem dintr-o gama larga de detergenti pentru diferite tipuri de masini de spalat, tipuri de haine si pete, lucrurile pot deveni foarte usor cel putin confuze. Daca esti interesata sa gasesti detergentul potrivit si daca te gandesti sa utilizezi un detergent bio, atunci citeste mai departe pentru a afla mai multe despre alegerea celui mai potrivit tip de detergent pentru nevoile tale si ale familei.

Te-ai trezit vreodata intreband-te „Ce este un detergent de spalat non-bio?” Probabil ca da. Asadar iata cateva informatii pe care trebuie sa le cunosti despre detergentii biologici (bio) si non-biologici, care te vor ajuta sa decizi ce tip de detergent ar fi cel mai benefic pentru familia ta.

Detergenti Bio? Non-Bio? Care este diferenta?
Detergentii BIO contin enzime care ajuta la descompunerea compusilor grasi, grasimilor si cei care contin amidon, elemente care se gasesc in unele dintre cele mai comune pete de pe imbracaminte, cum ar fi petele de sosuri de paste, uleiul de biciclete si friptura cu cartofi prajiti ori ketch-up. Aceste enzime actioneaza in asa fel incat ridica petele din tesaturi, facandu-le o excelenta metoda de indepartare a petelor si un plus extrem de binevenit in detergentii de rufe, transformand indepartarea petelor intr-o sarcina foarte rapida si usoara fara a fi nevoie de temperaturi inalte ale apei si de cicluri lungi de spalare.

Ce este detergentul non-biologic?
Detergentii non-biologici nu contin aceste enzime mentionate mai sus. Cu toate acestea, detergentii de calitate non-biologici vor avea in continuare o mare putere de curatare incorporata, care te va asigura ca imbracamintea va iesi din masina de spalat curata si proaspata.

Cand speli cu detergenti non-bio, in special atunci cand este vorba despre pete deosebit de greu de scos, este posibil sa fie necesar sa utilizezi o temperatura usor mai mare pentru a permite detergentului sa isi faca treaba corect. Pentru unele familii, detergentii non-bio pot fi o optiune excelenta, in special daca cineva din familie are pielea sensibila.

Care sunt avantajele detergentului non-bio?
In timp ce enzimele gasite in detergentii bio sunt foarte bune la indepartarea petelor, acestea ar putea provoca reactii usoare la cei cu pielea foarte sensibila. Enzimele in sine nu sunt deosebit de suparatoare, dar daca o cantitate mica ramane pe imbracaminte dupa spalare si se freaca de piele, unele persoane pot observa o reactie usoara de iritare - cu toate acestea, acest lucru se intampla extrem de rar.

Detergentii non-biologici, care nu contin aceste enzime, sunt alegeri excelente pentru oricine are probleme cu pielea sensibila, probleme induse de factorii de mediu sau de o afectiune dermatologica deja existenta.

Multi parinti prefera sa foloseasca detergenti non-bio pentru a ajuta la pastrarea hainelor bebelusului moi si pentru a reduce riscul de iritare a pielii delicate a noilor-nascuti. Gama de detergenti Sano Maxima este testata dermatologic, astfel incat puteti fi siguri ca orice detergent de rufe Sano Maxima ati alege, este o alegere potrivita si pentru pielea sensibila.

Nu esti sigura cand sa utilizezi detergenti non-bio sau detergenti de rufe bio?
Daca copiii tai sunt acum „copii mari”, mai degraba decat bebelusi - si daca nu exista un istoric de plangeri datorate sensibilitatii pielii in familie - este posibil sa descoperi ca utilizarea unui detergent bio, cum este detergent rufe pudra Sano Maxima Bio Color, este mai convenabila.

Justificat, de astfel, deoarece detergentii biologici primesc o cantitate mica de ajutor sub forma de enzime care indeparteaza petele, sunt foarte eficienti la temperaturi mai scazute (chiar functioneaza excelent pentru scoaterea petelor si la 30 de grade), dar si la cicluri de spalari rapide.

Dupa stie orice parinte ocupat, uneori ciclul de „spalare rapida” este esential, mai ales cand uniformele scolare trebuie sa fie curatate si uscate in weekend.

Ce face practic detergentul de rufe?
Hainele noastre aduna o multime de murdarie. In timpul unei zile normale, ele absorb transpiratia, celulele moarte care se descuameaza de pe piele, particulele de praf, resturi de alimente, murdarie din aer sau de la obiectele pe care le atingem, par si multe alte lucruri. Detergentul pentru rufe ajuta la indepartarea tuturor acestor impuritati - asa cum samponul ne curata parul, detergentul de rufe face treaba cea mai grea. De aceea este important sa folosim unul de calitate.

In concluzie, cand vine vorba de curatarea hainelor noastre, tipurile de detergent de la Sano Maxima iti vor face viata mai usoara si iti vor rasfata pielea!