Atentie MKD Protect utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună. Utilizând în continuare site-ul vă exprimați acordul asupra modului în care utilizăm cookie-urile. OK

Sorturi de protectie

Sorturile de protectie sunt de fapt foarte importante intr-o industrie, cum ar fi productia de alimente, deoarece acestea servesc ca o bariera sigura pentru bacterii dar protejeaza in acelasi timp hainele lucratorului, acesta avand un aspect curat si igienic. Sorturile pot fii din polietilena, de unica folosinta, din PVC sau textile.

MKD-protect.ro -import si distributie de consumabile si articole de unica folosinta pentru industria alimentara si fast-food, articole din hartie, uniforme de lucru si protectie, produse de curatenie …de la branduri de renume: PONS-ASEVI, SANO-JAVEL.., manusi pentru industria alimentara, articole menaj si echipamente de protectie pentru industria alimentara, service-uri auto, spalatorii, constructii si tuturor industriilor ce necesita astfel de consumabile si echipamente.