​Tipuri de detergenti foarte eficienti pentru WC-uri

06/11/2019

Tipuri de detergenti foarte eficienti pentru WC-uri
Curatenia trebuie sa fie una dintre principalele tale preocupari cand vine vorba despre propriul camin. Este important ca atunci cand ajungi acasa, dupa o zi grea la serviciu sa te simti bine in apartamentul sau casa in care locuiesti. Baia este una dintre incaperile asupra carora trebuie sa te opresti intotdeauna mai mult timp, astfel incat momentele in care iti faci siesta sa fie asa cum ti-ai dori. Pentru a spala vasul de toaleta, ai intotdeauna nevoie de cele mai bune produse. Daca nu stii la ce sa fii atent sau daca nu stii care sunt cele mai bune variante pentru tine, randurile urmatoare iti vin in ajutor.
Ingrediente
Pentru inceput, trebuie sa citesti cu mare atentie lista ingredientelor din care sunt realizati detergentii pentru WC. Recomandat este ca aceste produse sa nu contina chimicale sau agenti care iti pot dauna sanatatii, mai ales daca ai copii mici. Alege intotdeauna detergentii care au in compozitia lor ingrediente naturale, intrucat acestea sunt suportabile pentru organism, oferindu-ti in acelasi timp rezultatele pe care ti le doresti.
Cantitatea ideala
Un alt detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand cauti cei mai buni detergenti pentru WC este referitor la cantitate. Ideal este sa alegi detergenti in cantitati suficient de mari, incat sa nu fii nevoit sa mergi la cumparaturi in fiecare saptamana, dar nici sa nu tii in casa acelasi produse mai mult de 1-2 luni. De exemplu, poti alege un bidon de 5 litri, care iti va fi suficient pentru o utilizare de cateva saptamani, in functie de frecventa cu care speli vasul de toaleta.
Produse pe care poti conta!
Detartrant WC
Detartrantul pentru vasul de toaleta este o solutie care a fost special conceputa astfel incat tu sa poti indeparta petele de mudarie, dar si depunerile de calcar. Poti folosi acest produs atat pentru uz casnic, cat si in mediul industrial sau in institutii, in functie de nevoile tale personale. Indicat este sa folosesti detartrantul acolo unde apa are un grad de duritate sporit, intrucat igienizeaza foarte bine si usor. In ceea ce priveste modul de utilizare, trebuie sa aplici solutia doar pe suprafetele dorite, curate si sa o lasi sa actioneze cel putin 90 de secunde. Apoi sterge zonele respective cu peria si clateste-le foarte bine.
Dezinfectant toaleta
Un alt produs pe care il poti folosi cu incredere pentru a avea intotdeauna un vas de toaleta curat este dezinfectantul. Indeparteaza capacul vasului de toaleta, toarna lichidul pe sub marginea interioara a WC-ului si lasa produsul sa actioneze timp de cateva minute, in functie de cat murder este. Apoi, clateste foarte bine vasul de toaleta cu apa si inchide capacul vasului.
Dezinfectantul Perfodez, de exemplu, are in compozitia sa tensioactiv anionic, un acird anorganic, dar si inalbitor pe baza de clor, parfum, apa si clorura de sodium. Un produs de 1 litru iti este suficient pentru cel putin 10 spalari.
Inalbitor si dezinfectant universal
Inalbitorul de 5 litri este ideal pentru o utilizare indelungata, mai ales daca nu ai timp sa mergi la cumparaturi foarte des. Poti folosi un produs, precum POINT de 5 litri, cu incredere, intrucat dezinfecteaza eficient vasul de toaleta, indepartand bacteriile. Tot ce trebuie sa faci este sa torni produsul in vasul de toaleta, sa cureti bine cu un burete si apoi sa clatesti WC-ul dupa aproximativ 10 minute.
Detergent sanitar GEL
Ideal pentru curatarea vasului de toaleta, a chiuvetelor si a cazilor, detergentul sanitar GEL a fost creat special pentru tine, indiferent daca ai nevoie de el pentru acasa sau pentru a spala toaletele din spatii industriale. Cu ajutorul acestui produs poti indeparta fara efort microorganismele si bacteriile. In ceea ce priveste modul de utilizare, trebuie sa torni detergentul nediluat peste obiectele pe care vrei sa le speli, sa lasi produsul sa actioneze timp de 10 minute, iar apoi sa stergi bine suprafetele si sa le clatesti cu apa din abundenta.
Cand vine vorba despre curatenie, asigura-te ca alegi intotdeauna cele mai bune produse, cu ajutorul carora sa obtii rezultatele dorite si cu ajutorul carora sa iti protejezi sanatatea. Este important ca atunci cand intri in baie, sa te simti bine si in siguranta!