​Tipuri de dispensere si despre cum le alegi

04/12/2019

Tipuri de dispensere si despre cum le alegi
Indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea, dispenserele te poti ajuta sa iti usurezi munca. Este vorba despre obiecte cu ajutorul carora poti avea parte de o organizare excelenta a spatiului in care te afli. Atunci cand esti in cautarea celor mai bune dispensere pentru tine, trebuie sa tii cont de cateva aspecte esentiale, astfel incat sa iei o decizie practica si utila. Citeste randurile urmatoare, pentru a descoperi informatii importante, care sa iti facileteze accesul la obiectele care iti sunt necesare!
Unde vrei sa asezi dispenserele?
Pentru inceput, trebuie sa stii care este spatiul pe care il ai la dispozitie pentru a amplasa dispenserele. In functie de acest aspect, poti determina usor daca ai nevoie de modele mai mari sau mai mici, verticale sau orizontale, astfel incat sa beneficiezi de rezultatele dorite si sa iti organizezi incaperea cat mai bine.
Cum folosesti incaperea in care ai nevoie de dispensere?
Un alt detaliu de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara un dispenser este referitor la scopul in care folosesti incaperea in cauza.
De exemplu, daca esti medic stomatolog si lucrezi cu cei mici, ai putea alege un dispenser colorat, pe care sa il amplasezi cat mai aproape de scaunul pe care se aseaza tinerii tai pacienti. Astfel, vei avea la indeamana servetelele de hartie ori de cate ori este necesar si, in acelasi timp, le oferi si copiilor posibilitatea de a lua servetele cand au nevoie de ele.
In schimb, daca lucrezi intr-o bucatarie, atunci ideal este sa alegi dispensere pe care sa le asezi cat mai aproape de bancul de lucru, pentru a avea la indeamana servetelele atunci cand vrei sa te stergi pe maini.
Dispenserele sunt foarte practice si in baie. Aici le poti umple cu sapun lichid, iar in momentul in care vrei sa te speli pe maini, poti obtine cantitatea de sapun ideala in doar cateva secunde. Ulterior, poti reumple dispenserul ori de cate ori acesta se goleste.
Dispensere de servetele
Dispensere bavete
Dispenserul pentru bavete iti este util ori de cate ori ai nevoie de servetele de hartie, fie pentru a te sterge pe maini, fie pentru a sterge suprafetele pe care le ai imprejur. Modelul acrilic, realizat din plastic de cea mai inalta calitate este durabil si rezistent, fiind usor de introdus in ambientul oricarei incaperi, indiferent daca lucrezi intr-un cabinet stomatologic, intr-o bucatarie sau intr-un spatiu industrial.
Dispenser prosoape hartie Mini Tork, V Fold, Negru, Capacitate 300 servetele
Daca ai nevoie de un dispenser mai generos, in care sa incapa multe servetele, modelul Mini Tork este excelent pentru tine. Negru, simplu si elegant, dispenserul poate fi amplasat atat in bucatarie, cat si in baie, in functie de cum doresti sa il utilizezi. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine prosoapele de hartie este sa le atingi, iar acestea desfasoara usor.
Dispensere pentru sapunul lichid
Dispenser sapun lichid Tork 475 ml
Dispenserul pentru sapun lichid de la Tork te ajuta sa obtii exact cantitatea de sapun necesara pentru o spalare pe maini adecvata. Cu ajutorul acestui dispozitiv, nu vei mai irosi niciodata sapunul si vei putea indeparta microbii foarte usor. Dispenserul are o capacitate de 475 de dozari, este usor de intretinut si poate fi folosit intr-o gama larga de locatii, incepand de la caminul personal si pana la restaurante sau cabinete medicale. In functie de preferintele personale, poti alege fie modelul alb, fie modelul negru.
Dispensere de pahare
Un dispenser pahare este potrivit pentru tine atunci cand doresti sa tii paharele de plastic intr-un mod cat mai eficient. Acest model este realizat din plastic acrilic transparent si iti ofera posibilitatea de a depozita si folosi pahere de 150, 180 si 200 de mililitri, in functie de nevoile tale.
Dispenser pahare plastic 200 ml - daca vrei sa folosesti doar pahare de 200 de ml, atunci poti alege modelul in care incap 50 de pahare, din oferta noastra. Dispozitivul este alb, cu o parte neagra, din plastic, oferindu-ti posibilitatea de a-l amplasa in extrem de multe locuri, tocmai pentru ca se potriveste cu orice gama cromatica.
Alege sa folosesti consumabilele intr-un mod inteligent si cumpara dispenserele potrivite pentru tine, in functie de locul in care le folosesti!