Uniforme de lucru

În industria industria alimentara, uniformele angajaților nu sunt niciodată doar pentru estetica. Acestea joacă un rol important în asigurarea siguranței produselor pe care lucrătorii le manipulează in fabricile de industrie alimentara, fast-food si in alimentatia publica.
Fără uniforme de lucru si protectie, precum și proceduri adecvate de curățare și dezinfectie, angajații ar putea contamina alimentele cu agenți patogeni periculoși. Când vine vorba de uniforme de lucru in industria alimentara, trebuie să luați în considerare doi factori principali: sa fie confortabile si sa fie confectionate din materiale de calitate.
Uniformele de lucru formate din pluza si pantaloni, cu sau fara buzunare, sunt adesea purtate de angajații din industria alimentară pentru a-și proteja hainele de a nu se pata. Uniformele din doua piese, pot fi albe sau in diverse culori, cu nasturi, capse, buzunare sau simple, in functie de domeniul de lucru. Sunt fabrici de procesare a alimentelor in care nu se permit halate sau uniforme de lucru cu buzunare sau nasturi/ capse.

62,34 Lei
(74,18 Lei Cu TVA)
62,34 Lei
(74,18 Lei Cu TVA)
57,27 Lei
(68,15 Lei Cu TVA)